Vår affärsidé

På eco2heat® drivs vi av en idé att göra världen till en bättre plats. Vi tror att alla förtjänar tillgång till ett högkvalitativt och hållbart värmesystem som inte bara håller dem varma utan också hjälper till att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat en patenterad infraröd (IR) teknologi som kombinerar ekologiska och ekonomiska fördelar för att leverera överlägsen värmeprestanda. Vårt mål är enkelt: att erbjuda våra kunder ett miljövänligt, hälsosamt och energieffektivt värmesystem som kan hjälpa dem att minska sitt koldioxidavtryck och spara pengar på sina energiräkningar. Med eco2heat® IR värmare kan du njuta av värmen och komforten i ditt hem utan att kompromissa med dina värderingar eller din plånbok. Vi är engagerade i innovation, hållbarhet och kundnöjdhet, och vi tror att våra produkter kan göra en verklig skillnad i människors liv. Ta del av vår ide att skapa en mer hållbar framtid, ett varmt och mysigt hem i taget.

Hållbarhet

Vår IR-teknologi möjliggör effektiva nollutsläppsinstallationer i kombination med solenergi eller andra hållbara energikällor helt i linje med EU:s mål om nollutsläppsbyggnader till 2030. Vi har åtagit oss att minska vårt koldioxidavtryck och erbjuda våra kunder de mest miljövänliga lösningar. Genom att kombinera vår IR-teknologi med förnybara energikällor kan våra värmesystem fungera utan utsläpp. Detta är inte bara bra för miljön, utan våra kunder sparar även pengar lång sikt.

När våra IR värmesystem drivs av miljövänlig eller egenproducerad el kan de spara upp till tio ton CO2-utsläpp per hushåll och år. Detta är ett betydande bidrag till att värna om klimatet och visar hur viktigt det är att förlita sig på förnybara energikällor. Vi tror att hållbara värmelösningar är framtiden, och vi är beslutna att ge våra kunder de bästa alternativen som finns. Oavsett om det är genom miljövänlig el eller vår IR-teknologi, strävar vi ständigt efter att minska vår påverkan på miljön samtidigt som vi förbättrar våra kunders liv.