Nya hus

Genom att välja eco2heat® IR värmare kan du minska energiförbrukningen till så lågt som 18-20 watt per kvadratmeter, motsvarande cirka 3000-5000 kWh för ett välisolerat 140m² nytt hus under uppvärmningsperioden vilket är otroligt energieffektivt.
Läs mer

Mindre hus

eco2heat® IR värmare är den perfekta värmen för en mängd olika små utrymmen, såsom mindre hus, Friggebodar, Attefallshus, bostadscontainers och trädgårdshus.
Läs mer

Historiska byggnader

Historiska byggnader kräver särskild uppmärksamhet när det gäller värmelösningar. Traditionella värmesystem kan vara svåra att installera och kan till och med orsaka skador på byggnaden. Våra eco2heat® IR värmare erbjuder en unik lösning som är både effektiv och säker för dessa typer av byggnader.
Läs mer

Hotell och Restauranger

Hotell och restauranger kan få stor nytta av att använda eco2heat® IR värmare för sina värmebehov. De är energieffektiva, kostnadseffektiva och ger kunderna ett behagligt inomhusklimat. Restauranger och hotell kan spara energikostnader samtidigt som de minskar sitt koldioxidavtryck, eftersom eco2heat® IR värmare förbrukar mindre watt per kvadratmeter jämfört med traditionella värmesystem.
Läs mer

Verkstäder och produktionshallar

Specialdesignade eco2heat® IR värmare för verkstäder och produktionshallar är en idealisk lösning. Takhöjden är inte relevant, eftersom eco2heat® IR värmare avger värme i det område där det behövs, vilket säkerställer en varm och bekväm miljö för arbetarna.
Läs mer

Fartyg och husvagnar

eco2heat® IR värmare är en utmärkt lösning för fartyg och husvagnar. Deras små utrymmen kräver ett värmesystem som är kompakt och effektivt, och den uppfyller just det. Tack vare vår patenterade infraröda teknologi förbrukar eco2heat® IR värmare mindre energi än traditionella värmesystem av denna typ. Detta är en betydande fördel för fartyg och husvagnar, som har begränsade kraftkällor.
Läs mer

Byte från pellet, gas och olja

Många hus är fortfarande beroende av pellet- gas- eller oljevärmare för sina värmebehov, vilket kan vara dyrt och skadligt för miljön. Genom att byta till eco2heat® IR värmare kan husägare spara på energikostnaderna och minska sitt koldioxidavtryck.
Läs mer

Tilläggsvärme

Om du har svårt att värma upp dina rum tillräckligt med ditt befintliga värmesystem har vi den perfekta lösningen för dig. eco2heat® IR värmare är den idealiska kompletterande värmekällan, som förbrukar väldigt lite energi.

Läs mer