IR Inbyggd värmare

eco2heat® IR Inbyggda värmare är unik och den är internationellt patenterad med långvågiga infraröda strålar som kan installeras t.ex både bakom puts på väggen eller bakom en cementfiberplatta.

eco2heat® IR Inbyggd värmare är särskilt lämpliga för nybyggnation, äldre byggnader, historiska byggnader eller renoveringar. De kan även installeras i våtutrymmen bakom kakel i badrummet. Till skillnad från traditionella värmesystem kräver installationen av  eco2heat® IR Inbyggd värmare inte omfattande installations- eller rörarbeten och kan utföras snabbt och enkelt. Dessutom är den underhållsfri och behöver inga extra transformatorer eftersom den fungerar direkt med 220-240 volt och är fri från elektromagnetisk förorening. eco2heat® IR Inbyggd värmare kan effektivt värma en yta på 25 kvadratmeter*. Eftersom yttemperaturen är max 65 grader Celsius kan den installeras även i barnens rum. eco2heat® IR Inbyggd värmare är unik i hela världen och erbjuder en högeffektiv, energi- och platsbesparande lösning av värmebehov inom alla områden.

eco2Heat IR inbyggd värmare - Video

Product Specifications Table Example
Dimension (mm) Watt Area (m2) Art. Nr
2000x670x1 mm 630W 25m2* ECO-WFHUP-0001
* Den information som lämnas är relevant för bostadsfastigheter som är välisolerade. Kontakta oss för att fastställa vilken värmekapacitet som krävs för din fastighet.

Tekniska detaljer

Spänning

220-240V 50-60Hz

Ytmaterial

1 mm värmeelement med elektrisk skyddsfilm.

Vattenskydd

Lämplig för privata hushåll och företag

Yttemperatur

Cirka 60-65 grader Celsius

Installation

Inbyggd bakom vägginstallationen.

Tillbehör

Med våra Smart Home-komponenter kan du enkelt uppnå önskad rumstemperatur samtidigt som du minskar din energiförbrukning och kostnader. Dessa komponenter ingår inte i leveransen. Kontakta oss för mer information.

Garanti

3 år

Vi erbjuder den perfekta lösningen för ditt behov av värme. Kontakta oss så berättar vi mer.