IR Keramisk värmare med aluminiumram

Den billigaste av eco2heat® IR Keramiska värmare har samma positiva egenskaper och nästan samma prestanda som våra andra modeller, men till ett lägre pris tack vare en speciell tillverkningsprocess. Dessutom har den en snygg aluminiumram som gör den till en stilren inredningsdetalj.
eco2heat® IR Keramiska värmare är utrustade med värmeskydd på baksidan och är därför idealiska för montering direkt på vägg. Dessutom är de helt fria från elektromagnetiska föroreningar.
Keramik är ett mycket effektivt material för värmelagring, en effekt som till exempel används i kakelugnar. Tack vare keramikens tjocklek på endast 3 mm slipper du långa uppvärmningstider, eftersom effekterna av den behagliga och sköna infraröda värmen blir märkbar redan efter kort tid.

Product Specifications Table Example
Dimension (mm) Watt Area (m2) Art. Nr
1000x500x15 mm 480W 18m2* ECO-KERARG-001
750x500x15 mm 410W 14m2* ECO-KERARM-001
500x500x15 mm 250W 6m2* ECO-KERARK-001
* Den information som lämnas är relevant för bostadsfastigheter som är välisolerade. Kontakta oss för att fastställa vilken värmekapacitet som krävs för din fastighet.

Tekniska detaljer

Spänning

220-240V 50-60Hz

Collapsible row

Ytmaterial

3mm keramik + 5mm aluminium

Yttemperatur

Cirka 80-85 grader Celsius

Vattenskydd

IPX4 (skyddad mot vattenstänk från alla håll)

Installation

Vår leverans inkluderar allt nödvändigt material för väggmontage för att säkerställa en säker installation. För optimal uppvärmning rekommenderar vi att värmarna monteras på väggen, minst 20 cm över marken. Takmontering är också möjlig. Observera att temperaturreglering kräver en separat termostat, som inte ingår i standardleveransen.

Tillbehör

Med våra Smart Home-komponenter kan du enkelt uppnå önskad rumstemperatur samtidigt som du minskar din energiförbrukning och kostnader. Dessa komponenter ingår inte i leveransen. Kontakta oss för mer information.

Garanti

3 år

Vi erbjuder den perfekta lösningen för ditt behov av värme. Kontakta oss så berättar vi mer.