eco2heat® IR VÄRMARE ÄR ANPASSADE TILL ALLA KLIMAT

Hur det fungerar?

  • IR värmare utstrålar värme
  • IR strålningen värmer alla föremål och konvektionsvärmen luften
  • Nu värmer alla ytor, föremål och väggar också upp luften i hela rummet

10 000 Nm IR-teknologi

Bilden visar skillnaden i värmeflöde mellan vanlig konvektionsvärme och infravärme. Tack vare den patenterade 10 000 Nm kolhybridteknologin fördelas värmen jämnt och effektivt i hela ditt hem. Värmen når upp till 10 meter och 360 grader runt IR värmaren, med den lägsta energiförbrukningen på marknaden för infraröda värmare.

Kolhybridvärme

Tack vare den patenterade "kolhybrid-teknologin" värmer eco2heat®IR värmare på samma sätt som solen.

Ett exempel

Du känner dig kall om händerna. Vad gör du? Du blåser förmodligen på dem för att värma upp dem. Du känner den varma luften, men så fort du slutar blåsa försvinner den värmande effekten. Men om du tar en varm sten och håller den i händerna känner du hur värmen från stenen värmer dina händer under mycket längre tid. Den värmande effekten försvinner inte lika snabbt som när du blåser på händerna. På liknande sätt fungerar eco2heat®IR värmare. När den har värmt upp föremålen stängs den av, men de uppvärmda föremålen fortsätter värma upp rummet. Det resulterar i minskad energiförbrukning och kostnadsbesparingar.

  • Exempel och jämförelse

    Här kan du lära dig mer av ett exempel och en jämförelse för ett fullt utrustat hus med våra IR värmare...
    Läs Exempel och jämförelse 

Våra partners

eco2heat® IR värmare fungerar med olika termostater, från manuella till avancerade system som styrs via appar för Smarta Hem. Vi erbjuder alternativ från Salus, Fibaro och Qubino. Kontakta oss för att hitta den bästa lösningen för dina behov.