IR Textil värmare

Denna modell imponerar inte bara med sin funktionella perfektion, utan är också en designvärmare i sig. eco2heat® IR Textil värmare kan fås tryckt med passande motiv, egna bilder eller foton efter önskemål och passar därför perfekt in i ditt hem. En enkel eco2heat® IR Textil värmare kan värma upp till 25 m2* boyta. Eftersom yttemperaturen når maximalt 60-65°C passar den även i rum där barn vistas.

Product Specifications Table Example
Dimension (mm) Watt Area (m2) Art. Nr
2000x670x5 mm 630W 25m2* ECO-WFHAP-0001
*Uppgifterna är relevanta för bostadsfastigheter som är välisolerade. Kontakta oss för att fastställa vilken värmekapacitet som krävs för din fastighet.

Tekniska detaljer

Spänning

220-240V 50-60Hz

Ytmaterial

Linne, bomull eller hampa

Yttemperatur

Cirka 60-65 grader Celsius

Vattenskydd

Lämplig för privata hushåll och företag

Installation

Vår leverans inkluderar allt nödvändigt material för väggmontage för att säkerställa en säker installation. För optimal uppvärmning rekommenderar vi att värmarna monteras på väggen, minst 20 cm över marken. Observera att temperaturreglering kräver en separat termostat, som inte ingår i standardleveransen.

Tillbehör

Med våra Smart Home-komponenter kan du enkelt uppnå önskad rumstemperatur samtidigt som du minskar din energiförbrukning och kostnader. Dessa komponenter ingår inte i leveransen. Kontakta oss för mer information.

Garanti

3 år

Vi erbjuder den perfekta lösningen för ditt behov av värme. Kontakta oss så berättar vi mer.