IR Spegel värmare

eco2heat® IR Spegel värmare erbjuder en perfekt design för ditt badrum, hall eller gästtoalett. Den motverkar mögelbildning och immar inte när den används. Utöver sina många fördelar är eco2heat® IR Spegel värmare ett riktigt blickfång. Lämplig i både privata och offentliga rum. Den är en praktisk värmekälla som passar i lobbyn eller i din hall som ett snyggt blickfång .

Med vår eco2heat® IR Spegel värmare förblir ditt badrum alltid torrt. Den infraröda strålningen värmer upp ytorna på murverk och kakel och medför därför snabb torkning. Den fördelar värmen över spegelytan och därifrån värms hela rummet.

Product Specifications Table Example
Dimension (mm) Watt Area (m2) Art. Nr
900x600x9 mm 530W 12m2* ECO-HSG-0001
600x420x9 mm 250W 6m2* ECO-HSK-0001
* Den information som lämnas är relevant för bostadsfastigheter som är välisolerade. Kontakta oss för att fastställa vilken värmekapacitet som krävs för din fastighet.

Tekniska detaljer

Spänning

220-240V 50-60Hz

Ytmaterial

Tidsstyrda eller individuellt, eco2heat® smarta hemtermostater reglerar din personliga må-bra värme.

Yttemperatur

Cirka 80-85 grader Celsius

Vattenskydd

IPX4 (skyddad mot vattenstänk från alla håll)

Installation

Vår leverans inkluderar allt nödvändigt material för väggmontage för att säkerställa en säker installation. Observera att temperaturreglering kräver en separat termostat, som inte ingår i standardleveransen.

Tillbehör

Med våra Smart Home-komponenter kan du enkelt uppnå önskad rumstemperatur samtidigt som du minskar din energiförbrukning och kostnader. Dessa komponenter ingår inte i leveransen. Kontakta oss för mer information.

Garanti

3 år

Vi erbjuder den perfekta lösningen för ditt behov av värme. Kontakta oss så berättar vi mer.