IR Mobil värmare

eco2heat® IR Mobil värmare av keramik med träram är idealisk som extra värmare, perfekt för platser där tilläggsvärme behövs. Den flexibla värmelösningen består av två keramiska plattor som avger infraröd värme i båda riktningarna. Det finns inga gränser för möjliga användningsområden. Av miljöskäl har vi avstått från lackering, målning och andra ytbehandlingsmetoder av den naturliga ramen av bok.

Product Specifications Table Example
Dimension (mm) Watt Area (m2) Art. Nr
1060x560x30 mm 480W 18m2* ECO-KERSTG-0001
860x560x30 mm 410W 14m2* ECO-KERSTK-0001
* Den information som lämnas är relevant för bostadsfastigheter som är välisolerade. Kontakta oss för att fastställa vilken värmekapacitet som krävs för din fastighet.

Tekniska detaljer

Spänning

220-240V 50-60Hz

Ytmaterial

3mm keramik + 27mm trä

Yttemperatur

Cirka 80-85 grader Celsius

Vattenskydd

IPX4 (skyddad mot vattenstänk från alla håll)

Installation

Vår leverans inkluderar allt nödvändigt material för väggmontage för att säkerställa en säker installation. För optimal uppvärmning rekommenderar vi att värmarna monteras på väggen, minst 20 cm över marken. Takmontering är också möjlig. Observera att temperaturreglering kräver en separat termostat, som inte ingår i standardleveransen.

Tillbehör

Med våra Smart Home-komponenter kan du enkelt uppnå önskad rumstemperatur samtidigt som du minskar din energiförbrukning och kostnader. Dessa komponenter ingår inte i leveransen. Kontakta oss för mer information.

Garanti

3 år

Vi erbjuder den perfekta lösningen för ditt behov av värme. Kontakta oss så berättar vi mer.